Iedere dag dat eilandgevoel

De Cocksdorp - Kikkertstraat 24

Vraagprijs € 1.100.000,- k.k. • Huurprijs € 78.000,- per jaar • Bedrijfsexploitatie € 150.000,-

Het is een feest om er op vakantie te zijn en het is een privilege als je er kunt wonen en werken. Texel. Wie droomt er nu niet van om hier voor langere tijd aan te meren? Helemaal als je er een uitermate karakteristiek en sfeervol hotel, met in totaal 10 kamers, kunt runnen.

We heten je met veel enthousiasme van harte welkom bij Het Anker van Texel. Dit hotel is vorig jaar volledig gerenoveerd en getransformeerd tot schitterend boetiekhotel. Waarbij de ontbijtzaal nog makkelijk om te toveren is tot kleinschalig restaurant, want de professionele keuken is al aanwezig!

Altijd al met de gedachte gespeeld om zo’n avontuurlijke stap te maken? Neem dan van ons aan dat dit een unieke laagdrempelige kans is. Qua inrichting, formaat en prijs, én omdat de ligging fantastisch is. Vanuit het gezellige De Cocksdorp ben je bijvoorbeeld al binnen 5 minuten op het strand. Voor een rustgevende wandeling of sportieve duik in het water.

Woon je niet op het eiland?

Ook dan hebben we goed nieuws. De woning/appartement naast het hotel wordt mee verkocht. Je kunt het geheel overnemen inclusief vastgoed! Toch liever huren? Is zonder meer bespreekbaar. De wereld ligt ook in die zin aan je voeten, hier bij Het Anker.

Soort verkoop: verkoop bedrijfsexploitatie – verhuur onroerend, verkoop onroerend goed.
Typehoreca: Hotel – Restaurant
Plaats: Cocksdorp (Texel)
Regio/ligging: Noord-Holland

Zitplaatsen
Aantal Hotelkamers: 10
Appartement: 1
Aantal mogelijke zitplaatsen restaurant: 30
Grootte: 391 m2

Financiële gegevens
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 150.000,-
Vraaghuurprijs: € 78.000 excl. BTW
Verkoop onroerend goed: € 1.100.000,- k.k.
Voorbehoud gunning verkoper/verhuurder

Makelaar van dit object
Jorran Erftemeijer
Telefoonnummer06 12 77 13 53
Kaart