Holy ….. wat een kans

Huurprijs € 62.500,- per jaar • Bedrijfsexploitatie € 99.500,-

Holy ….. wat een kans
Van acai tot koffie en kurkuma, en van pittige workouts en kickboksen tot yoga. Met het unieke concept kun je alle kanten op. In individuele of groepstrainingen, en aansluitend genietend van lekkere gerechten in combinatie met mooie wijnen en verfrissende cocktails.

Holistischer dan dit wordt het niet.
Op steenworpafstand van het centrum, aan een doorgaande weg, tegen de Vecht, ligt het object. Op de hoek van de Kaatstraat en de Zeedijk te Utrecht. Uitstekend bereikbaar met zowel de fiets, het openbaar vervoer als de auto.

Een hoge passantenstroom, brede glasrijke façade en de hoge plafonds maken deze sportieve bar tot een aantrekkelijke locatie voor jong en oud in Utrecht. Als ontmoetingspunt, als gym, als plek om even uit te blazen, en in meerdere opzichten als thuis, om weer lekker bij te tanken.

Over even uitwaaien gesproken. Het object beschikt over een bescheiden terras op gemeentelijke grond met plek voor circa tien gasten!

De locatie bestaat uit een restaurantruimte van circa 152 vierkante meter, inclusief ruime keuken, met zo’n 60 zitplaatsen. Daarbij beschikt het over een zaalruimte van 48 vierkante meter, die zich perfect leent voor small-group-trainingen. Uiteraard is ook mogelijk om middels een kleine ingreep de sportruimte bij het horecagedeelte te trekken, om zo de horeca te vergroten.

Tot besluit, omdat je het verwacht, maar ook om het laagdrempeliger te maken om hier te blijven ontspannen, kunnen sporters na het trainen gebruikmaken van de moderne kleedruimtes van 27 vierkante meter met douchemogelijkheden.

Financiële informatie
Vraagprijs exploitatie: € 99.500,–
Actuele huurprijs: € 62.500,– (excl. BTW, per jaar) voor de juiste kandidaat is de huurprijs onderhandelbaar. E.e.a. in
overleg met de verhuurder.
De cirkel rond
Past dit perfect in je plaatje? Neem dan contact op met de makelaar van dit object Jorran Erftemeijer

Makelaar van dit object
Jorran Erftemeijer
Telefoonnummer06 12 77 13 53