Heen en weer naar ‘t Pontje

Akersloot - Geesterweg 20

Vraagprijs € 255.000,- k.k. • Bedrijfsexploitatie n.o.t.k.

Heen en weer naar ‘t Pontje
Genieten van goede frieten. Dat zou zomaar de slogan kunnen zijn van Cafetaria ’t Pontje. Dat vanaf deze toplocatie – aan het water, volop parkeerplek, in Castricum – nog altijd onvervalste huisgemaakte friet serveert.

En, neem het van ons aan, ze zijn echt niet te versmaden: de patatfrieten (wij zijn onpartijdig in de patat-of-friet-discussie) net als de andere snacks. Daarom is het hier een komen en gaan, van gasten die net lekker een stuk gefietst of gewandeld hebben, van woonwerkverkeer-snackliefhebbers en van locals.

Nog een keer

Dat de gasten altijd vaker heen en weer gaan spreekt ook uit de vele recensies online. Klanten roemen de uitstekende bereikbaarheid van het gezellige eethuis, de afdoende tien naastgelegen parkeerplekken, het eten, het uitzicht, en het wandelpunt Uiterdam – op enkele tientallen meters afstand.

De nieuwe ondernemer van Cafetaria ’t Pontje heeft het goed voor elkaar dus in Akersloot, in de gemeente Castricum. Aan de Geesterweg, pal naast dé oversteekplaats van het Noord-Hollands Kanaal, die al 142 jaar (!) onderhouden wordt. Vanuit waar je rustig uitkijkt naar het warm binnen, of lekker buiten, genieten van goede fr…

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie & recht van erfpacht: € 255.000,– k.k.
Canon per jaar: € 3.832,- per jaar (lopend tot en met 31 maart 2036)

Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met de makelaar van dit object Jorran Erftemeijer

Makelaar van dit object
Jorran Erftemeijer
Telefoonnummer06 12 77 13 53
Kaart