Feestje!

Vraagprijs € 1.195.000,- k.k.

Met het uitzicht op alle komende (en vele uitgestelde) feesten en partijen, is deze overnamelocatie op zichzelf al een feestje. De routing van het bedrijf, de algehele staat, de bewezen omzetniveaus. Het zijn stuk voor stuk cadeautjes voor een vooruitziende ondernemer.

Neem alleen al die idyllische locatie…

Het bedrijf telt ruim 750 vierkante meter verdeeld over drie zaalruimten. Bij mooi weer (120 dagen per jaar is het warmer dan 20 graden) is er een heerlijke tuin voor ceremonies en tuinfeesten. Het bedrijf is tot in de puntjes onderhouden en staat klaar om – zodra het weer mag – grote (en kleinere) groepen mensen te ontvangen, in één of meerdere van de drie flexibel in te richten zalen.

Het is de perfecte moderne feest-/ trouwlocatie voor de regio Deventer – Zwolle – Apeldoorn.
De overname bestaat uit zowel de roerende zaken als de onroerende zaken (inclusief ruime bedrijfswoning). Voor de juiste kandidaat is aan- en verhuur van het vastgoed ook bespreekbaar.

We brengen alvast een toost uit op het aanstaand succes. In dit prachtige bedrijf waar de komende jaren geen grote investeringen nodig zijn, en je gegarandeerd een feestelijke tijd tegemoet gaat!

Financiële informatie
Vraagprijs onroerende- en roerende zaken: € 1.195.000,- k.k.

Interesse gewekt en meer informatie gewenst? Neem contact op met de makelaar van dit object.

Makelaar van dit object
Youp Dumont
Telefoonnummer06 27 09 42 52