Een echte horeca-hotspot

Utrecht - Gansstraat 24

Huurprijs € 19.800,- per jaar • Bedrijfsexploitatie € 79.500,-

Restaurant criticus Mac van Dinther van de Volkskrant, Tour de France-baas Christian Prudhomme en vele andere fijnproevers wisten in de afgelopen jaren de weg naar Le Canard feilloos te vinden.

En ook het grote publiek loopt weg met dit supercharmante restaurant.
Le Canard veroverde onlangs nog de tweede plaats in de verkiezing Fijnste Franse Restaurant van Nederland. Het succes komt voort uit de combinatie van locatie, de gerechten, de wijnen, de gastvrijheid en niet in de laatste plaats de ambiance. Dit alles maakt van Le Canard een echte horeca-hotspot. En dat biedt een nieuwe ondernemer volop kansen.

Uitermate sfeervol en gastvrij
De bistro bestaat uit één sfeervolle ruimte met een prachtige wijnwand en een prominente bar. De ruimte beschikt in de huidige opzet over circa 33 zitplaatsen en kan nog eens 14 gasten op het terras huisvesten. Maar met een andere indeling is het aantal couverts nog uit te breiden.

Uiteraard is er ook een professionele keuken aanwezig waar toekomstige exploitanten direct mee aan de slag kunnen.

Le Canard bevindt zich aan de rand van de Utrechtse binnenstad met het uitgaanscentrum Ledig Erf, het Louis Hartlooper Complex, concertzaal Tivoli De Helling en het Centraal Museum op steenworp afstand. Het nieuwe NS-station Vaartsche Rijn (het snelst groeiende Randstadspoorstation van Nederland) is op loopafstand. Gasten kunnen zowel met de auto, de fiets en het openbaar vervoer het restaurant uitstekend bereiken.

Mogelijkheden
De huidige ondernemers zijn na ruim 10 jaar toe aan een nieuwe uitdaging en hebben daarom besloten om deze klasse horecazaak te verkopen. Daarmee staat de deur open voor uw ondernemerschap op deze aantrekkelijke locatie in Utrecht, die tal van mogelijkheden biedt.

Financiële gegevens
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 79.500,-
Huurprijs per jaar (ca.): € 19.800,- (excl. BTW)

Meer informatie, eens kijken, of déjà vendu?
Neem contact op met de makelaar van dit object Cas Meuleman

Makelaar van dit object
Cas Meuleman
Telefoonnummer06 13 65 80 26
Kaart