De Lunchbus

Rijsenhout - Bennebroekerweg 259

Huurprijs € 85.000,- per maand • Bedrijfsexploitatie € 775.000,-

De locatie van de Lunchbus bevindt zich aan de Bennebroekerweg op slechts een paar honderd meter van de A4. Het voornaamste werkgebied (Schiphol terrein) ligt op slechts 8 minuten rijden. Lunchbus is het full service cateringbedrijf in de omgeving van Schiphol. De 8 volledig geoutilleerde lunch- en snackbussen zijn een
zeer bekende verschijning in de gemeente Haarlemmermeer.

Naast de bezorging van lunches en snacks met de bussen is het bedrijf gespecialiseerd in het verzorgen van warme en koude buffetten, lunches en borrels voor gezelschappen van 10 tot 1000 personen! Heerlijke, vers belegde broodjes voor ontbijt of lunch compleet verzorgd met lekkere koude of warme drankjes? Het is mogelijk bij Lunchbus. Voor uzelf of voor een groep tot 1.000 personen? Standaard bezorgt Lunchbus in de gehele Haarlemmermeer. Daarbuiten vindt bezorging op afspraak plaats.

Uiteraard kan de Lunchbus ook warme of koude buffetten verzorgen en behoort een borrel of feest op locatie tot de mogelijkheden. De zes lunchbussen zijn volledig geoutilleerd als rijdende lunchrooms. Deze Lunchbussen rijden rond op bedrijventerreinen op en rond Schiphol, Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Lijnden. In De Lunch-Bus treft u ons gehele assortiment belegde broodjes aan en allerlei andere artikelen. Denk bijvoorbeeld aan koek, snoep, chips, brood, melk, sigaretten en hartige snacks.

De productieruimte in Rijsenhout omvat een volledig geoutilleerde warme en koude keuken inclusief een hygiënische verpakkingstraat voor broodjes en gerechten. Er is een zeer grote koel- en vriescel aanwezig.

Soort verkoop/verhuur: verkoop onroerend goed + verkoop bedrijfsexploitatie
Soort: Bedrijfspand met lunchbussen voor catering
Plaats: Rijsenhout
Regio/ligging: Noord-Holland
Bedrijfswoning: nee
Bestemmingsplan (mogelijkheden): Catering, productie keuken, bezorgen en afhaal
Energielabel: Onbekend

Oppervlaktes
Oppervlakte totaal: 904 vierkante meter

Financiële gegevens
Vraagprijs roerende zaak: € 775.000,- k.k.
Huurprijs per jaar: € 85.000,- excl. BTW

Meer informatie & contact
Voor meer informatie, vragen of bezichtigen neem contact op met de makelaar van dit object Jeroen Pontenagel.

Makelaar van dit object
Jeroen Pontenagel
Telefoonnummer06 20 25 15 03
Kaart