De Goedheyd

Utrecht - Hamburgerstraat 17

Huurprijs € 39.225,- per jaar • Bedrijfsexploitatie € 249.500,-

Al geruime tijd is aan de Hamburgerstraat in Utrecht Restaurant “De Goedheyd” gevestigd. In 2008 werd het goedlopende bedrijf door de huidige ondernemers overgenomen. Inmiddels hebben zij besloten om dit nog steeds zeer succesvolle horecabedrijf te verkopen.

Restaurant “De Goedheyd” is Frans-Internationaal georiënteerd met een klassieke moderne twist. De huidige doelgroep bestaat zowel uit de privé als de zakelijke markt. Het bedrijf biedt haar gasten de keuze uit een à la carte kaart of een verassingsmenu variërend van drie tot vijf gangen. Het object beschikt binnen over circa 50 zitplaatsen alsmede 26 zitplaatsen op het terras.

Het restaurant is schitterend gelegen in de wijk Museumkwartier nabij de welbekende Domtoren. Het object is goed bereikbaar per auto, openbaar vervoer en te voet vanuit de binnenstad. In de buurt zijn diverse parkeergelegenheden, waaronder op loopafstand een ruime parkeergarage. Schuin tegenover het restaurant aan de Lange Nieuwstraat bevindt zich een bushalte. Het object is door zijn chique zwarte luifels goed zichtbaar als horecabedrijf.

Soort verkoop/verhuur: verkoop bedrijfsexploitatie + verhuur onroerend goed
Soort horeca: Restaurant
Plaats: Utrecht
Regio/ligging: Utrecht
Bedrijfswoning: nee
Bestemmingsplan (mogelijkheden): café, restaurant, dag exploitatie
Energielabel: onbekend

Oppervlaktes & zitplaatsen
Oppervlakte totaal: 100 vierkante meter
Aantal zitplaatsen restaurant: 50 zitplaatsen
Aantal zitplaatsen terras: 26 zitplaatsen

Financiële gegevens
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 249.500,-
Huurprijs per jaar: € 39.225,- excl. BTW

Interesse?
Neem voor meer informatie of het plannen van een bezichtigingsafspraak contact op met Ingmar Bokma. Bel 06-21 83 86 37 of mail naar ibokma@vdweerd.nl

Makelaar van dit object
Jeroen Pontenagel
Telefoonnummer06 20 25 15 03
Kaart