Beleggen in (on)zekere tijden

Rijswijk - van Vredenburchweg 126

Vraagprijs € 625.000,- k.k.

Beleggen in (on)zekere tijden
Al meer dan 5000 jaar (!) is het goed boeren in Rijswijk. Deze stad, aan de zuidkant van Den Haag, heeft zich meermaals bewezen als veilige haven. Ooit letterlijk toen het aan de kust lag, en in de afgelopen eeuwen vaak figuurlijk: een storm, een oorlog, een crisis als nu met Corona – Rijswijk is voor geen kleintje vervaard.

Met vertrouwen in de toekomst, bieden we dan ook deze gunstige belegging aan. Dit horecapand is al ruim zes jaar verhuurd aan dezelfde huurder. Het gevoerde concept is succesvol, wat onder meer te danken is aan de gezellige inrichting, het terras en de gastvrije bediening.

De recensies online liegen er niet om – er zijn alleen maar lovende reacties.

Het ter overname aangebodene betreft het horecabedrijfspand met restaurant, café, terras en de bovenwoning. Het restaurant met serre biedt zitplaatsen voor 60 gasten en in het gezellige bruine café ernaast is er plek voor 40 staande gasten. Wanneer straks de zon weer schijnt is het terras bovendien geschikt voor nog eens 90 personen.

Trefzekere locatie
Het beleggingsobject ligt aan de Van Vredenburchweg omringd door bossen (het veelbezochte Rijswijkse bos is op loopafstand) en het Juliana Park. De locatie zorgt ervoor dat het goed bereikbaar is met de auto en dat het een relatief hoge passantenstroom kent.

Financiële informatie
Vraagprijs onroerend goed: € 625.000,– k.k.
Actuele huurinkomsten (per jaar) € 43.200,– excl. BTW

Voor meer informatie, bezichtigingen of vragen neem contact op met de makelaar van dit object Jorran Erftemeijer

Makelaar van dit object
Jorran Erftemeijer
Telefoonnummer06 12 77 13 53
Kaart