Beleggen in Brummen

Brummen - Zutphensestraat 194

Vraagprijs € 399.000,- k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Beleggen in Brummen
Aan een van de doorgaande wegen van Brummen staat dit horecabedrijfspand met bovenwoning en garage, te koop als beleggingsobject. Het pand heeft een totale oppervlakte van 389 m2. Hiervan zijn de horecabedrijfsruimte (269 m2) en de bovenwoning (81 m2) verhuurd. Waarbij de garage, groot 51 m2, vooralsnog voor eigen gebruik wordt genomen.

Op de begane grond van dit horecapand is cafetaria ‘Het Brummens Friethuis’ gevestigd. De huidige huurder is al sinds 1996 succesvol exploitant van de cafetaria. De relatie tussen verhuurder en exploitant is goed.

Het Brummens Friethuis beschikt over een terras op eigen grond aan de voorzijde, een verkoopbalie, een zitgedeelte, toiletruimtes, een keuken met aparte spoelruimte, een achtertuin en meer dan 70 m2 aan opslagruimte.

De bovenwoning heeft een zelfstandige opgang. Dit gedeelte van het pand bestaat uit een ruime woonkeuken, twee slaapkamers, een badkamer en separate toiletruimte.

De verkoop van het beleggingsobject omvat het registergoed in verhuurde staat. De verhuur van de cafetaria en de bovenwoning zijn via twee aparte huurovereenkomsten vastgelegd.

Financiële informatie
Vraagprijs onroerende zaak in verhuurde staat: € 399.000,– k.k.
Huurinkomsten cafetaria: € 18.150,– per jaar.
Huurinkomsten bovenwoning: € 5.940,– per jaar.
Totale huurinkomsten: €24.090,– per jaar.

Interesse in deze interessante belegging?
Neem voor informatie contact op met de makelaar van dit object Cas Meuleman

Makelaar van dit object
Cas Meuleman
Telefoonnummer06 13 65 80 26
Kaart