Aanwinst voor de beleggingsportefeuille

Sneek - Alexanderstraat 1 a

Vraagprijs € 1.150.000,- k.k.

Het weidse landschap, de talrijke meren en de karakteristieke stadjes. Friesland is hot. En business is er booming. Dat geldt voor nagenoeg de gehele provincie, en in het bijzonder voor de iconische steden, zoals Sneek. Waar u dit goed verhuurde (beleggings)object vindt.

Het beleggingspand bevindt zich naast het Amicitia hotel, als gezegd in Sneek. De stad die met haar ruim 33.000 inwoners een zeer prominente plaats inneemt in Friesland. Met de sneekweek, zeilkampioenschappen en de prachtige waterpoort als landelijk bekende boegbeelden van wat Sneek te bieden heeft.
Pal langs de Rijksweg A7 op een goede zichtlocatie en op loopafstand (eveneens dé aanrijroute) van het historische centrum van ‘Snits’, staat het object voor u klaar. De verkoop omvat het registergoed in verhuurde staat.

Rijk geschakeerd
Het geheel heeft een totale oppervlakte van 2337 m2, verdeeld in zes units waarvan er vier verhuurd zijn. De verhuur van de ruimtes is via drie separate huurovereenkomsten en kent een rijke mix aan kantoor, horeca (2x) en dienstverlening. De relatie tussen huidig verhuurder en huurders is goed.
De eerste unit bedraagt circa 438 m2. Hier is een Surinaams eetcafé in gevestigd. In de tweede unit (van circa 1088 m2) wordt een Aziatisch restaurant geëxploiteerd. Verder is er een langdurige huurovereenkomst gesloten met Kwikfit (onlangs verbouwd/vernieuwd).

Een loods-/opslagruimte van ca. 196 m2 en een voormalig Grand Café/zaalruimte (ca. 297 m2) staan nog open voor nadere invulling.

Financiële informatie:
Vraagprijs onroerende zaken € 1.150.000,– (Factor 11,4)
Actuele huurinkomsten € 101.000,– per jaar, excl. BTW

Interesse?
Neem dan contact op met de makelaar van dit object Ingmar Bokma

Makelaar van dit object
Ingmar Bokma
Telefoonnummer06 21 83 86 37
Kaart