Dansclub City Hall te Utrecht

IBG Van de Weerd Horecamakelaardij is verheugd u te kunnen mededelen dat zij voor dansclub City Hall een nieuwe eigenaar heeft gevonden. Het Utrechtse horecabedrijf Debuut BV heeft na 23 jaar de dansclub onder het stadhuis in Utrecht van de hand gedaan. De club kreeg als Fellini landelijke bekendheid.

Later ging deze dansclub nog verder onder de namen Axl, City Hall en De Nachtburgemeester. Directeur Fred Bus van Debuut geeft als reden dat de locatie als club niet meer rendabel te maken was. De vele formules die er de laatste jaren op zijn losgelaten, werkten niet. De laatste jaren was de ruimte geen club meer, maar konden belangstellenden de kelder huren voor feesten en evenementen.

Het bedrijf paste bovendien niet meer in de strategie van Debuut. Debuut BV heeft 33 horecavestigingen in het land waardonder de bekende horecaketens: De Colonie en Olivier. De nieuwe eigenaar Tang, bekend van Asian Tower in Nieuwegein, opent dit najaar de vernieuwde zaak onder het Utrechtse stadhuis. Het wordt een combinatie van restaurant, loungen en dansen.

Namens IBG Van de Weerd Horecamakelaardij heeft Joey Hehamahua Debuut BV deskundig begeleid bij de succesvolle verkoop van de dansclub!