Verkocht
Foto's

Zie hier

Noorderkerkstraat 9 a
1501 NB Zaandam
92 m2
Vraagprijs: € 285.000,- k.k.

Omschrijving

Een hartstikke leuk pand, op een mooie locatie, waar je morgen aan de slag kunt! Want de stamgasten van Amerika Hier, en voorheen de Blauwe Lantaarn, staan te springen dat de deuren hier weer opengaan. Aan dit sympathieke pleintje. Op de Noorderkerkstraat 9a in Zaandam.

Het 92m2 grote pand is momenteel ingericht als bar/café. Hiervoor is alles aanwezig: een klassieke houten bar, (disco)verlichting, een (kleine) kelder direct onder de bar voor de voorraad, een keuken en wat ruimte voor een terrasje aan de gevel.

Maar ook andere concepten passen goed. Vinden wij niet alleen, dat vindt ook het bestemmingsplan. Dus voel je vrij om er een geheel eigen draai aan te geven.

Het pand ligt net aan de oostzijde van de rivier de Zaan, op enkele kattensprongen van het centrum. Hierdoor is er altijd voldoende in- en aanloop. Ook omdat het pal aan de Oosterzijdekerk ligt, een van de vele bezienswaardigheden die Zaandam kent.

De tientallen monumenten en de Zaanse Schans zorgen steevast voor honderdduizenden toeristen in de stad, elk jaar weer. Een concept dat slim inspeelt op de combinatie van dat publiek en de Zaankanters kan niet anders dan een klinkend succes worden!

Genoeg gezien? Bel of app Jorran Erftemeijer op 06 12 77 13 53 of mail: jerftemeijer@vdweerd.nl

Kenmerken

Status
Verkocht
Type horeca
Eetcafé, Lunchroom, Café-restaurant, Dagexploitatie
Vraagprijs
€ 285.000,- k.k.
Soort object
Horeca
Oppervlakte (VVO)
92 m2
Regio
Noord-Holland
Liggingskenmerken
Winkelgebied stadscentrum
Bouwjaar
1915
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart