Verhuurd
Foto's
Plattegrond

Weetje van de dag

Oosterlaan 1
8011 GA Zwolle
150 m2
Huurprijs: € 50.880,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 25.000,-

Omschrijving

Wist je dat… Zwolle een belangrijk spoorwegknooppunt is, met dagelijks zo’n 42.000 reizigers? Na Utrecht Centraal is de stad zelfs het grootste spoorknooppunt van Nederland! Informatie waar je wat aan hebt, want loop je het station van Zwolle uit, dan val je hier praktisch naar binnen. Een topzaak met omzetpotentieel om over naar huis te schrijven.

Deze markante hoeklocatie van maar liefst 144 vierkante meter kenmerkt zich door enorme raampartijen. De grote hoeveelheid lichtinval geeft een open en prettige sfeer aan de verkoopruimte binnen. Wat de toon zet voor een opgeruimde, ongedwongen en uitnodigende sfeer.

Vanuit het mooie pand kijk je uit op de recentelijk vernieuwde omgeving van het station. De verplaatsing van de stadsbussen naar de andere zijde heeft ervoor gezorgd dat deze kant van het station veel leefbaarder en toegankelijker is geworden. En dat de zaak niet langer achter bussen verscholen zit, maar pontificaal in zicht is.

Welkom aan boord

Binnen is er een grote counter om bestellingen op te nemen en uit te geven. Ideaal voor afhaal. Er zijn bovendien ongeveer 14 zitplaatsen. Klaar om hordes passanten, omwonenden, studenten, shoppers en forenzen te ontvangen in hun nieuwe huiskamer.

De keuken, tot besluit, is voorzien van tegelafwerking, diverse werkbanken, een koel- vriescel en niet te vergeten de spoelkeuken inclusief vaatwasser. Het geheel leent zich dan ook super voor een lunchroom, snackbar of modern bezorgconcept. Heb je de perfecte bestemming al in gedachten? Instappen maar! Bel of app Jeroen Pontenagel op 06 20 25 15 03.

Kenmerken

Status
Verhuurd
Type horeca
Dagexploitatie, Lunchroom, Restaurant, Café-restaurant
Huurprijs
€ 50.880,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 25.000,-
Soort object
Horeca
Oppervlakte (VVO)
150 m2
Regio
Overijssel
Liggingskenmerken
Winkelgebied stadscentrum, Overig, In woonwijk, Wijkwinkelcentrum
Bouwjaar
1960
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart