Foto's

Uit het verdomhoekje!

Vleutenseweg 95
3532 HA Utrecht
136 m2
Huurprijs: € 37.500,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 30.000,-

Omschrijving

Aan dé Vleutenseweg Utrecht, op nummer 95, in trendy Lombok, bekend om de levendige en kleurrijke sfeer, biedt dit unieke huurobject een panklare kans voor horecaondernemers. Op de hoek wat vroeger in de volksmond bekendstond als ‘het verdomhoekje’, biedt het pand plaats aan 40 gasten binnen en 28 op het terras buiten. Gasten die hier gaan genieten van het beste wat Utrecht te bieden heeft.

Of je nu inzet op culinaire hoogstandjes, of een laagdrempeliger concept; in deze uiterst comfortabele omgeving zitten je gasten goed. Smaakvolle ingericht, met aandacht voor detail. Opgediend door een ervaren chef-kok die zijn eigen culinaire visie hier waarmaakt, of gedreven door een enthousiaste ondernemer die weet waar een succesvolle eetgelegenheid om vraagt.

Top-📍
De locatie van het pand is alvast perfect. Lombok ademt sfeer, authenticiteit en gezelligheid. De omgeving is rijk aan winkels, kantoren en woonwijken, waardoor een constante stroom van (met name ook potentiële) gasten is gegarandeerd.

Overname verbouwingen
De verhuurder biedt de mogelijkheid om de bestaande verbouwingen over te nemen. Dit betekent dat je direct profiteert van al gedane investeringen en aanpassingen om het restaurant een uitnodigende en moderne uitstraling te geven. Zo zijn de elektrische ventilatie systeem er reeds is ingebouwd, net zoals de vloeren. Zo bespaar je tijd en kosten en maak je van deze horecagelegenheid in een handomdraai jouw eigen horecasucces.

Denk je ‘verdomd, dit is wat!’ Neem dan contact op met ons kantoor voor meer informatie en plan een bezichtiging in om de potentie van dit pand zelf te ervaren.

Soort verkoop/verhuur: verhuur onroerende zaken + verkoop roerende zaken
Type: Casco horecaruimte
Plaats: Utrecht
Bedrijfswoning: nee

Oppervlaktes & zitplaatsen
Oppervlakte totaal: 136m2 (conform Bagviewer)
Aantal zitplaatsen restaurant: 40 zitplaatsen
Aantal zitplaatsen terras: 28 zitplaatsen

Financiële gegevens
Vraaghuurprijs: € 37.500,- per jaar, excl. BTW
Vraagprijs inventarisstukken: € 30.000,- excl. BTW

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Casco-horecaruimte
Huurprijs
€ 37.500,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 30.000,-
Soort object
Horeca
Oppervlakte (VVO)
136 m2
Regio
Utrecht
Liggingskenmerken
In woonwijk
Bouwjaar
1920
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart