Verhuurd
Foto's
Plattegronden

Tot snel bij Willem!

Willem van Noortstraat 186
3514 GJ Utrecht
100 m2
Huurprijs: € 35.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 99.000,-

Omschrijving

Het is deels de locatie, deels de inrichting, deels het publiek, en zo zijn er nog wat ingrediënten die bijdragen aan de allure van Café Willem. Het is zo’n zaak waar je je als gast snel thuis voelt. En waar je als ondernemer, of medewerker, snel je draai gevonden hebt.

Dit café-restaurant in de Utrechtse Tuinwijk, aan de Willem van Noortstraat, bekleedt hier een onmisbare buurtfunctie en doet dat fenomenaal. In de nabijheid van het Griftpark, Wittevrouwen, Tuindorp en Vogelenbuurt bedient het in feite de mooiste stukken van Utrecht.

En alsof de ligging te wensen over zou laten, wordt het nog beter. De gemeente is voornemens om de straat te herinrichten! Het verlagen van de maximumsnelheid, het verminderen van doorgaand (vracht)verkeer en het verbreden van het trottoir vormen enkele kernpunten van deze renovatie.

De prachtig ingerichte zaak biedt binnen plek voor circa 55 gasten en is voorzien van een uiterst professionele keuken, spoelruimte en bar. Het terras, gelegen op de hoek van de Zaagmolenkade en tegenover een goed onderhouden groenstrook, biedt in huidige vorm plek voor nog eens 45 gasten.

De ruime kelder tot besluit wordt momenteel als opslag- en dienstruimte gebruikt. Hier vind je ook de ingebouwde koelcel. Hoogste tijd om die – en al die andere goed opgezette details – eens met eigen ogen te bekijken? Bel of app dan snel met Hubert op 06-12841475!

Financiële informatie:
Vraagprijs roerende zaken: € 99.000,-
Indicatie huurprijs (per jaar, ca.): € 35.000,- excl. BTW

Kenmerken

Status
Verhuurd
Type horeca
Café-restaurant, Eetcafé, Restaurant
Huurprijs
€ 35.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 99.000,-
Soort object
Horeca
Oppervlakte (VVO)
100 m2
Regio
Utrecht (stad), Utrecht
Liggingskenmerken
In woonwijk, Wijkwinkelcentrum
Bouwjaar
1903
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart