Foto's

Toscaanse warmte in Franeker

Noord 30
8801 KP Franeker
160 m2
Huurprijs: € 26.400,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 180.000,-

Omschrijving

In Franeker vind je dé Italiaan van het hoge noorden: Pizzeria Toscanini. Sinds jaar en dag is deze zaak gevestigd aan de Noord in Franeker, grenzend aan de stadsgracht. Gehuisvest in een prachtig 16de eeuws herenpand, wat het bedrijf een geweldige uitstraling geeft. Een compliment aan het rijke verleden van beide werelden.

Binnen is het bedrijf geheel up-to-date. Je ziet in de compacte half-open keuken direct dat hier uitsluitend de allerbeste Italiaanse pizza’s en pasta’s bereid worden. Klaar om uit te serveren aan een van de 76 stoelen binnen, of aan de gasten in de prachtige binnentuin. De giardino del cortile biedt plaats aan 56 gasten!

Maar dat is nog niet alles! Het object beschikt ook nog eens over een zeer ruime woning op de eerste en tweede verdieping. Momenteel wordt de woning verhuurd voor circa € 15.000,- incl. g/w/l per jaar. Maar uiteraard kan een toekomstige ondernemer hier zelf ook gaan wonen. Kortom een ideaal bedrijf voor een ondernemersstel!

Warm aanbevolen overnamekandidaat dus, Toscanini. In de Elfstedenstad Franeker. Waar 13.000 inwoners en vele tienduizenden toeristen genieten van het historische centrum, van de omgeving en… van die uitgebreide kaart, dat eigen gebakken brood en die vertrouwde persoonlijke gastvrijheid van Toscanini!

Algemene informatie
Soort verkoop: verkoop bedrijfsexploitatie
Soort horeca: Restaurant/ Pizzeria
Plaats: Franeker
Regio/ligging: Friesland
Bestemmingsplan (mogelijkheden): Restaurant, eetcafé, brasserie, lunchroom

Woning (eerste en tweede verdieping:
Circa 180 vierkante meter
Huurinkomsten: € 15.000,- per jaar incl. g/w/l

Financiële gegevens
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 180.000,–
Huurprijs per jaar voor het gehele pand: € 26.400,–

Meer informatie & contact
Voor meer informatie, vragen of bezichtigen neem contact op met de makelaar van dit object: Jorran Erftemeijer of Youp Dumont.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Eetcafé, Restaurant
Huurprijs
€ 26.400,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 180.000,-
Soort object
Horeca
Oppervlakte (VVO)
160 m2
Regio
Friesland
Liggingskenmerken
Winkelgebied stadscentrum
Bouwjaar
1550
Woonruimte
Ja

Bekijk op de kaart