Foto's
Plattegrond

Te gek!

Julianalaan 6
2101 ZB Heemstede
92 m2
Huurprijs: € 20.833,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 70.000,-

Omschrijving

Alles staat klaar: instappen maar. Deze koffiebar in Heemstede verdient een nieuwe ondernemer aan het roer. Niet omdat het niet goed gaat, integendeel, maar omdat de eigenaren hun focus verleggen naar de andere onderneming. En dat is goed nieuws voor wie op zoek is naar een laagdrempelige start van een succesvol eigen horecaconcept.

Jouw, of jullie, overname is ook goed nieuws voor de huidige vaste klanten van LOCO Coffee. Gasten die de weg naar de Julianalaan, op die leuke plek naast de bloemenwinkel, al blind weten te vinden.

Deze bijzondere horecagelegenheid heeft sinds de opening in 2020 (ondanks corona!) al veel succes gekend. Met specialty koffie, thee en een enorm aantrekkelijke ontbijt/lunch-menukaart. Waarbij de sfeervolle inrichting en het gebruik van hoogwaardige gerecyclede materialen op hun beurt zorgen voor een unieke ambiance.

De wandschilderingen van bekende streetart kunstenaars dragen bij aan de eigenzinnige en inspirerende atmosfeer van LOCO Coffee.

Met een gunstige ligging in Heemstede, in een groene omgeving, heeft LOCO een uitstekende reputatie opgebouwd binnen de lokale gemeenschap. De mogelijkheid om de bedrijfsexploitatie over te nemen, is dan ook een fantastische investeringskans. Perfect voor enthousiaste ondernemers en horecaliefhebbers die willen profiteren van de groeiende populariteit van koffiebars.

Neem contact op met Jorran Erftemeijer, +31 6 12 77 13 53, voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen. Je begrijpt, de koffie staat klaar!

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Café-restaurant, Dagexploitatie, Lunchroom
Huurprijs
€ 20.833,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 70.000,-
Soort object
Horeca
Oppervlakte (VVO)
92 m2
Regio
Noord-Holland
Liggingskenmerken
Wijkwinkelcentrum, Winkelgebied stadscentrum, In woonwijk
Bouwjaar
1931
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart