Foto's

Super! Simple

Domstraat 4
3512 JB Utrecht
981 m2
10 hotelkamers
Huurprijs: € 242.975,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 675.000,-

Omschrijving

Laat de naam je niet misleiden, bij Simple. ligt de lat hoog. Punt. Alle registers zijn opengetrokken om het de gasten van het Hotel, Restaurant en de Bar optimaal naar hun zin te maken. En dat ze daar met verve in slagen, zie je terug in lovende recensies en de grote schare trouwe fans.

De opvolger voor de bedrijfsexploitatie (en huur onroerend goed) moet dan ook van goeden huize komen. Maar dan heb je ook wat. Te beginnen met de sleutels van dit prachtige 18de-eeuws pand waarin Simple. is gevestigd. Midden in de Utrechtse binnenstad, op luttele meters van de Domkerk. Uniek.

Hotel Simple, is een designhotel. Het telt tien luxe suites, op loopafstand van historische bezienswaardigheden en het gezellige centrum van Utrecht.

In het restaurant is het genieten in een ongedwongen, ontspannen sfeer. Smaakcombinaties, structuren, kleuren en de gastvrijheid.

Dan is er nog die bar. Cocktail, een koud pilsje of een subtiel glas wijn. Heerlijke versnaperingen. Zo Simple. Voor business guests, tot besluit, is er ook de mogelijkheid om te vergaderen in een van de drie private lounges.

Samenvatting voor overnamekandidaat? Simple. comme bonjour: het geheel hier is absoluut meer dan de som der delen. Ingmar Bokma, zie contactgegevens, rekent het je graag voor.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Hotel, Restaurant
Huurprijs
€ 242.975,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 675.000,-
Soort object
Horeca
Oppervlakte (VVO)
981 m2
Regio
Utrecht, Utrecht (stad)
Liggingskenmerken
Winkelgebied stadscentrum
Hotelkamers
10
Bouwjaar
1850
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart