Foto's
Plattegrond

Startklaar in Rotterdam

Dynamostraat 32
3083 AK Rotterdam
100 m2
Huurprijs: € 13.000,- per jaar

Omschrijving

Op loopafstand van het Zuidplein, midden in het hart van Zuid, pronkt het recent opgeleverde appartementencomplex Startmotor. Bestaande uit 11 verdiepingen, met in totaal 566 appartementen en op de begane grond circa 495 m2 kantoorruimte en 360 m2 horecaruimte. Waarvan, voor verhuur, nog één horeca-unit van 100 m2 beschikbaar is. Wees er snel bij!

Elke verdieping heeft iets extra’s, zoals een bioscoop, lounge, kantoorruimte, dakterras met barbecue en op de top een basketbalveld, mét een panoramisch uitzicht over Rotterdam. Een uniek, jong en laagdrempelig project. Waar, na succesvolle verhuur van al 260 m2 horecaruimte, er nog een kans voor het oprapen ligt: aan de Dynamostraat.

De Dynamostraat is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. Op loopafstand bevindt zich het regionaal busstation Zuidplein met diverse bus- en metrolijnen. Per auto is de locatie eveneens goed te bereiken, eenvoudig vanaf het centrum van Rotterdam via de Erasmusbrug of Maastunnel.

Het hart van Zuid, met onder andere Ahoy en winkelcentrum Zuidplein, is de laatste jaren omgetoverd tot een superaantrekkelijk woon-, werk- en uitgaansgebied. Een groot succesverhaal. Met dus nog één plekje op pole position voor een snelle ondernemer. We leggen de sleutels alvast klaar!

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Casco-horecaruimte
Huurprijs
€ 13.000,- per jaar
Soort object
Horeca
Oppervlakte (VVO)
100 m2
Regio
Rotterdam, Zuid-Holland
Liggingskenmerken
Bedrijventerrein, In woonwijk
Bouwjaar
2020
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart