Restaurant aan de poort van de Veluwe

Huurprijs: € 67.500,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 199.000,-

Omschrijving

In een plaats in Gelderland, aan de poort van de Veluwe, staat dit prachtige restaurant. De monumentale status van het pand, het hoogwaardige interieur en de groene omgeving maken het verblijf hier fabelachtig.

Het huidige concept is kwalitatief, maar ook laagdrempelig en biedt plaats aan 120 gasten. Daarnaast zijn er (twee) extra ruimtes/zalen, voor bijvoorbeeld private dining of een vergadering. Aan de achterzijde van het restaurant, in de piekfijne tuin is een (verwarmd) terras met plaats voor nog eens 120 gasten. Ook parkeren is geen probleem: op eigen terrein zijn er 10 ruime parkeerplaatsen.

Kortom: een eigentijds restaurant, ruime capaciteit, goed verzorgingsgebied, hoogwaardig interieur, voldoende parkeerplaatsen, ruime professionele keuken en dat alles in een karakteristiek pand. Klinkt het als muziek in de oren? Kunnen we ons goed voorstellen. Voor aanvullende details, vragen of bezichtigen neem contact op met Youp Dumont. Dit object wordt discreet aangeboden, wat betekent dat we meer informatie uitsluitend aan serieuze kandidaten kunnen verstrekken.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Restaurant, Lunchroom
Huurprijs
€ 67.500,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 199.000,-
Soort object
Horeca
Regio
Gelderland
Liggingskenmerken
In woonwijk
Bouwjaar
1890
Woonruimte
Nee