Foto's

Poke Man: Verzamel ze allemaal

Steynlaan 45
3701 EB Zeist
1 m2
Bedrijfsexploitatie: € 330.000,-

Omschrijving

In de categorie trendy bedrijfsconcepten hebben we er eentje in de aanbieding. Beter gezegd: we hebben er zelfs vier in de aanbieding! Vier Poké Bowl-zaken. In Bussum, Hilversum, Soest en Zeist.

Poké Bowls kennen we tegenwoordig allemaal. Deze eeuwenoude succesformule uit Hawaï heeft Europa veroverd. Omdat het lekker is, gezond is en omdat je de ingrediënten zelf naar smaak kan samenstellen.

De Poké Bowl-zaken die we aanbieden kennen een goede stabiele omzet en hebben veel potentie om door te groeien. Het concept staat als een huis en vandaag overnemen is morgen je eerste Poké Bowl verkopen.

Het bezorggebied beslaat Hilversum, Laren, Bussum, Naarden, Huizen, Blaricum, Baarn, Soest, Soesterberg, Zeist, de Bilt, Bilthoven, Huis ter Heide en Driebergen. Bovendien liggen de zaken op strategische goede locaties waardoor er ook veel afhaal is.

Service en kwaliteit is waarmee het concept zich onderscheidt Mede hierdoor heeft het in de afgelopen jaren een vast klantenbestand opgebouwd.

Slim gepositioneerd in het Gooi vind je de zaken in:

Zeist: Trendy bezorgzaak!

Midden in het centrum van Zeist vind je deze toplocatie aan één van de hoofdstraten. Ter overname! Zeist is bekend om haar groene omgevingen, vanwege het kasteel Slot Zeist wordt het ook wel de Slotstad genoemd.

Rondom het horecaobject bevinden zich veel horecagelegenheden en de nodige retail. Uitstekende samenstelling voor een hoge passantenstroom.

En er is sowieso genoeg aftrek in de omgeving.

Hilversum: Gooische bezorgtopper

Ter overname in Hilversum aan één van de drukste straten. Vlakbij deze straat heb je de Groest en om de hoek heb je het treinstation Hilversum. Met recht uitstekend bereikbaar.

In dit gebied vind je enorm veel cafés, restaurants, snackbars en ook uitgaansgelegenheden. En dat in de grootste plaats in het Gooi.

Supergeschikt voor een bezorg- en afhaalconcept.

Neem stelling in Bussum

Welkom bij dit prachtige hoekpand ter overname in Bussum! Bussum heet traditioneel een dorp te zijn, maar het heeft een stedelijk aanzien. En een inwonersdemografie die niet op een bestellinkje meer of minder kijken.

Omringd door winkels, slagerijen, traiteurs en andere horecagelegenheden is de locatie hier geknipt voor een afhaal- en bezorgconcept.

Soest: Voor ieder wat wils

Een tophorecalocatie. In een strategisch slim gelegen plek: Winkelcentrum Soest-Zuid. Soest staat bekend om haar duinen, bossen, weilanden en heide. Omringd met winkels, eetgelegenheden en supermarkten.

Hierdoor is de passantenstroom hoger dan gemiddeld.

Top voor bezorgen en afhalen.

Precies wat je zoekt?

Vraagprijs (4 locaties): € 330.000,- vrij van BTW

Het concept is in zijn geheel over te nemen of begin je eigen bezorg- en afhaalconcept op één van de locaties. In beide gevallen: bestel snel via de makelaar van dit object, Jorran Erftemeier. Via whatsapp of bel 06 1277 1353.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Café-restaurant, Dagexploitatie, Restaurant, Lunchroom
Bedrijfsexploitatie
€ 330.000,-
Soort object
Horeca
Oppervlakte (VVO)
1 m2
Regio
Noord-Holland, Utrecht
Liggingskenmerken
Winkelgebied stadscentrum, Wijkwinkelcentrum
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart