Foto's
Plattegronden

Op naar ’t Far!

Buorren 59
8493 LD Terherne
474 m2
Vraagprijs: € 995.000,- k.k.

Omschrijving

Een 4,9 (uit 5) op Facebook, met meer dan 200 stemmen. Een 4,7 (uit 5) op Google, uit 757 reviews! Dan doe je wat goed. Zeg maar gerust heel goed. Het geheim? Geen geheim. Iedereen ervaart het direct: het is de niet te missen gezellige, informele gastvrijheid. Van ’s ochtends tot ’s avonds, ieder moment van de dag voel je je er van harte welkom.

De naam ’t Far (niet ver) zegt alles over de strategische ligging van het eetcafé. De hele dag is het er een komen en gaan van gasten uit het dorp, vrienden en kennissen uit de wijde omtrek en dan zijn er nog die bootladingen toeristen van de vakantiehuisjes, havens en campings in de directe omgeving.

Van heinde en verre komen gasten bijtanken
Zowel aan de voorzijde als de achterzijde van het bedrijf is er een terras. Aan de achterzijde grenst deze aan de serre die met mooi weer opengaat en zo nóg een aanvulling op de buitenruimte creëert. En reken maar dat die goed dienstdoet, bij dat mooie weer, waar we inmiddels meer dan een derde van het jaar op mogen rekenen.
Net als het terras is ook de keuken van het bedrijf ruim opgezet en slim ingedeeld. Deze keuken is bovendien in 2016 compleet vernieuwd. Klaar voor de toekomst. Klaar voor die volle terrassen en voor die 140 zitplaatsen in het restaurantgedeelte binnen.
Op de verdieping boven de keuken, die met een goederenlift vanuit te keuken te bereiken is, is voldoende opslagruimte. Op deze verdieping vind je verder nog de bijzonder ruime bedrijfswoning met 5 slaapkamers, 2 badkamers en een ruim dakterras.

Op naar ’t Far?
Welkom! Met een vervoersmiddel naar keuze. Want hoewel de meeste gasten over het water komen, is er achter het bedrijf ook nog prima parkeermogelijkheid!

Soort verkoop: verkoop bedrijfsexploitatie en onroerende zaken
Typehoreca: Restaurant – Eetcafé
Plaats: Terherne
Regio/ligging: Friesland
Capaciteit
Aantal zitplaatsen restaurant: 140
Aantal zitplaatsen terras: 60 zitplaatsen

Financiële gegevens
Vraagprijs onroerende zaken en bedrijfsexploitatie: € 995.000,– k.k.
Voorbehoud gunning verkoper

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Eetcafé, Restaurant, Café-restaurant
Vraagprijs
€ 995.000,- k.k.
Soort object
Horeca
Oppervlakte (VVO)
474 m2
Regio
Friesland
Liggingskenmerken
In woonwijk
Bouwjaar
1957
Woonruimte
Ja

Bekijk op de kaart