Foto's

Mmm… Mylos!

Arnhemseweg 5 E
3811 NN Amersfoort
160 m2
Huurprijs: € 29.164,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 60.000,-

Omschrijving

Aan de rand van het stadscentrum van Amersfoort vind je Mylos, het bestbeoordeelde Griekse restaurant van Amersfoort. Een restaurant op zoek naar een nieuwe exploitant. Want na jaren van successen is het tijd voor de eigenaren om van hun welverdiende pensioen te gaan genieten.

Dat maakt Mylos, om meerdere redenen, een aantrekkelijke overnamekandidaat. Neem alleen al de marketing: die is goed voor elkaar. Zowel de reputatie als online vindbaarheid laten niets te wensen over.

Ook offline scoort de vindbaarheid van het restaurant een tien. Het object is gelegen aan het begin van de Arnhemseweg. Op amper tien minuten lopen van het station. Deze drukke weg verbindt het stadscentrum met de zuidelijke stadsdelen/wijken. En grenst nagenoeg aan de stadsring van Amersfoort.

Te voet, per fiets, scooter of met de auto – alle wegen leiden naar Mylos

Het restaurant heeft een authentieke Griekse uitstraling en telt circa vijftig zitplaatsen. De keuken biedt alle professionele benodigdheden om het huidige concept voort te zetten, of om je eigen concept hier te vestigen.
Bovendien beschikt het over een grote, hoge, kelder die als opslag gebruikt wordt. Voorzien van een ruim trapgat aan de achterzijde voor de grotere spullen.

Een gewoon lekker restaurant, punt

Lekker bereikbaar, lekker laagdrempelig, lekkere keuken. En, tot besluit, lekker snel beschikbaar voor een slagvaardige kandidaat. Smaakt naar meer? App of bel dan Hubert Roos op 06 12 84 14 75 of mail: hroos@vdweerd.nl

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Restaurant, Lunchroom, Eetcafé, Café-restaurant
Huurprijs
€ 29.164,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 60.000,-
Soort object
Horeca
Oppervlakte (VVO)
160 m2
Regio
Utrecht
Liggingskenmerken
Wijkwinkelcentrum, In woonwijk
Bouwjaar
1937
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart