Foto's

Lang lol van short-stays

Almelosestraat 68
7631 CH Ootmarsum
891 m2
8 hotelkamers
Vraagprijs: € 1.295.000,- k.k.

Omschrijving

In het toeristische Ootmarsum vind je deze 9 (short-stay) appartementen ter overname. Het object telt in totaal (ca.) 891 vierkante meter, verdeeld over twee bouwlagen. Het geheel is in 2014 opgeleverd.

Doordat er gebouwd is op een van de heuvels die kenmerkend zijn voor de omgeving is er een prachtig uitzicht over de omringende natuur en het pittoreske Ootmarsum. De historische pleisterplaats die in 1300 al stadsrechten verkreeg.
Ontdek alles over deze prachtige regio op https://www.ootmarsum-dinkelland.nl/

Een fantastische vakantiebestemming dus, met als perfecte uitvalsbasis deze appartementen. Voor het hele gezin. Elk appartement telt circa 99 vierkante meter, twee slaapkamers, met elk een eigen badkamer (!), ruime woonkamer met open keuken, opbergruimte en buitenruimte in de vorm van een terras of balkon.

Turn-key
De afwerking van de appartementen is goed te noemen en elk appartement beschikt over een eigen meterkast, keuken, luchtbehandeling en sanitair. Ook is er een brandmeldinstallatie en een lift voor algemeen gebruik.

En dan is er nog een gemeenschappelijke ruimte die verschillende doelen kan dienen. Bovendien is parkeren op het naastgelegen parkeerterrein geen probleem, deze parkeerplekken worden gedeeld met het naastgelegen hotel. Het parkeerterrein bevindt zich niet op eigen grond, maar er is een erfdienstbaarheid gevestigd (o.m.) ten behoeve van het gebruik van het parkeerterrein.

De bestemming is horeca (/hotelappartementen), waardoor de focus ligt op kortere verblijven. Deze gasten gaan in Ootmarsum veelal voor toeristische invulling van hun verblijf, maar ook zakelijke gasten weten hun weg naar de appartementen te vinden.

Samengevat
Beleef en geniet van de Twentse nuchterheid, de gastvrijheid en het goede leven, compleet met gezond rendement op je investering. Wat wil je nog meer?

Soort verkoop: Verkoop onroerend goed
Type horeca: short stay appartementen / logies
Plaats: Ootmarsum
Regio/ligging: Wijk/landelijk

Oppervlaktes & zitplaatsen
Oppervlakte totaal: 891 m2
Aantal appartementen: 9 driekamer appartementen, waarvan (bestemmingsplantechnisch) 8 te exploiteren

Bestemming: Horeca
Functie: Acht hotel appartementen
Status plan: Vastgesteld (nog niet onherroepelijk). Voor meer informatie hieromtrent kunt u contact opnemen met de makelaar.

Financiële voorwaarden
Vraagprijs: € 1.295.000,– k.k. excl. BTW
Voorbehoud gunning verkoper
*De afgebeelde inventarisstukken behoren niet tot de aanbieding.
**De 3D foto visualisaties zijn enkel ter illustratie.

Kenmerken

Status
Verkocht
Type horeca
Hotel, Casco-horecaruimte
Vraagprijs
€ 1.295.000,- k.k.
Soort object
Horeca
Oppervlakte (VVO)
891 m2
Regio
Overijssel
Liggingskenmerken
Landelijk gebied
Hotelkamers
8
Bouwjaar
2014
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart