Foto's

Kavel aan het water voor horeca en recreatieve verblijven

Eastersânning 26
9216 WV Oudega

Omschrijving

(Re)creatieve denkers (en doeners) gezocht!

Dit is typisch zo’n kans die je niet wil laten schieten. Met zo’n zee aan mogelijkheden. Ongekend! Op deze prachtige locatie zien we meerdere concepten slagen. De vraag is dan ook niet óf, maar wát je hier wil ondernemen.

Denk aan een recreatief concept bestaande uit 6 recreatieve woningen voor de verhuur en een horecapaviljoen aan het water met activiteiten zoals boot- en/of fietsverhuur of andere concepten die vakantiegangers of toeristen aantrekken en goed zijn voor extra omzet. De keuze is aan de aanstaande ondernemer. Enige vereiste is dat het moet passen bij de leefomgeving en de bevolking. Logisch.

Het horeca-object is zo in te richten dat voorbijgangers de boot aan het verlengde van het terras kunnen ankeren. De drijvende steiger naar het eiland zal ook enkele aanlegmogelijkheden hebben, wat een aanvullende stroom gasten betekent.
De rest van de aanloop is te verwachten vanuit het feit dat het object nabij een jachthaven voor watersporters gelegen is. En in het hart van een aantrekkelijk fiets- en wandelgebied ligt. Nu nog een paar parkeerplaatsen erbij om het verzorgingsgebied wat te vergroten en we zien je hier al goede zaken doen.

Er is een plan om in het gebied veel groen te planten om een samenhangend beeld in het gebied te creëren. Het onderhoud wordt dan overgelaten aan de eigenaar van de kavel. Echt een kolfje naar jouw hand? Heb je bovendien een goed concept dat gelijk gerealiseerd kan worden? Meld je dan vandaag nog bij onze makelaar en deel jouw ideeën om kans te maken op deze schitterende kavel!

Wat is er mogelijk op deze kavel?
Op deze mooie plek aan het water kan een recreatief concept worden gerealiseerd, bestaande uit een horeca-inrichting en een zestal verblijven voor recreatieve verhuur.

Dit concept kan aangevuld worden met activiteiten voor recreatieve beleving zoals verhuur van boten en/of fietsen of andere concepten waar recreanten of toeristen op afkomen.

De bedoeling is dat het concept zich voegt in de woon- en leefomgeving. Belangrijk uitgangspunt voor het geheel is dat we streven naar originele en aansprekende bebouwing, die zich bovendien fraai voegt in de natuurlijke omgeving. Uiteraard is in de huidige tijd duurzaamheid van enorm belang en dan ook zwaarwegend.

Verdere kenmerken en uitgangspunten:
Verkoop bouwkavel
Plaats: Oudega (gemeente Smallingerland)
Adres: Eastersanning 14 A t/m F
Omgeving: Leeuwarden, Drachten, Dokkum

Type horeca: Horecapaviljoen met 6 recreatieve verblijven
Regio/ligging: Toeristisch- en natuurrijk gebied

Oppervlaktes & capaciteit (circa)
Oppervlakte bouwkavel: circa 7000 m2
Oppervlakte paviljoen: mogelijkheid tot 200 m2
Recreatieve verblijven: 6 recreatieve verblijven met een maximum van 60 m2 per verblijf. Verdeeld over twee bouwlagen, namelijk 40 m2 op de begane grond en 20m2 op de verdieping.

Financiële gegevens
Vraagprijs kavel: € 430.000,- v.o.n.

Verkoop middels inschrijving
Deze kavel zal door middel van Inschrijving (en gunning) verkocht worden. Meer informatie omtrent de inschrijving? Aarzel niet en vraag direct de brochure op. Voor eventuele aanvullende vragen omtrent de procedure of andere inhoudelijke vragen kunt u zich richten tot de makelaar van dit object Jorran Erftemeijer.

De inschrijving is gesloten!

zie ook: http://www.oostelijkepoortfriesemeren.nl/projecten/oudega-aan-het-water/project/

Kenmerken

Status
Verkocht onder voorbehoud
Type horeca
Soort object
Bouwgrond
Liggingskenmerken
Landelijk gebied
Bouwjaar
2022
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart