Verhuurd
Foto's
Plattegronden

Instant horeca-oase🌴 🍋 🍹

Maliebaan 80 A
3581 CW Utrecht
210 m2
Vraagprijs: € 275.000,- k.k.
Huurprijs: € 50.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: n.o.t.k.

Omschrijving

Even met de ogen knipperen, en dan staat ie er. Geen sprookje. Dit horecabedrijfspand (210 m2), dat we hier klaar voor overname hebben staan, is namelijk modulair gebouwd (in 2017) van twaalf zeecontainers. Een even slim als aantrekkelijk bouwpakket, voorzien van alle benodigde onderdelen die een horecaondernemer wenst.

Zoals: een goed geoutilleerde open keuken/bar, volwaardige sanitaire voorzieningen, alarminstallatie (en camerabeveiliging), brandmeldinstallatie, een elektrisch te openen ‘pui’, ruimte voor opslag en alle benodigde inventaris.

Compleet plaatje
Het paviljoen heeft vijf jaar dienstgedaan als stadsstrand in het centrum van Zwolle. Vanwege een aanbesteding die aan een andere partij is vergund, is het geheel nu beschikbaar voor een andere gave plek én nieuwe ondernemer.

Denk aan: een recreatiegebied, de Waddeneilanden, aan de kust als (tijdelijk) paviljoen, op beurzen/evenementen, als wintercircus of midden in het centrum als zomers stadsstrand.

Dat succes gegarandeerd is valt af te lezen aan de vele lovende online recensies van Stadsstrand Zwolle. Ook de foto’s spreken als je het ons vraagt boekdelen.

We zoeken een creatieve en enthousiaste opvolger die dit compleet geoutilleerde paviljoen wil overnemen. Of iemand die het geheel wil huren waarbij (bijvoorbeeld) het succes tussen partijen wordt gedeeld via een omzetafhankelijke huur.

De containers zijn in zoverre mobiel dat het object met twee dagen op een locatie opgebouwd is en operationeel kan zijn. Het geheel staat momenteel opgeslagen in een loods in de kop van Overijssel. Indien gewenst kunnen we de opvolger in contact brengen met een team dat ervaring heeft met het op- en afbouwen van het object. Een team dat ze (tegen vergoeding) bereid is te begeleiden en/of de integrale op- en afbouw uit handen te nemen.

Altijd perfect strandweer!
Op die meer dan 120 Nederlandse dagen van 20 graden of warmer, wat de nieuwe norm is, ontvangen het inbegrepen terrasmeubilair en de stretchtent ruim 200 bezoekers met open armen.

Ook in tijden van minder weer, is het hier riant vertoeven. De unit van 210 m2 biedt namelijk op de begane grond en de eerste verdieping in totaal plaats aan ruim 70 gasten. Ook valt een deel van het geheel bij bijvoorbeeld beurzen of evenementen te gebruiken. Denk aan alleen de bar en keuken.

Let op, net zo snel als ie straks op een nieuwe plek staat, is hij ook zo vergeven. Even met de ogen knipperen, en… 😎 Vandaar een welgemeend advies: neem tijdig contact op om deze kans te verzilveren!

NB: het adres van deze advertentie is een fictief adres. Het paviljoen bevindt zich niet in op het weergegeven adres (in Utrecht).

Financiële informatie:
Vraagprijs horecabedrijfsobject inclusief inventaris: € 275.000,- (excl. BTW)
Huurprijs horecabedrijfsobject inclusief inventaris: 15% te berekenen over de omzet met een redelijke (overeen te komen) maandelijks te betalen bodemhuur
Looptijd huurovereenkomst: In overleg, doch minimaal drie (3) huurjaren

Kenmerken

Status
Verhuurd
Type horeca
Café-restaurant, Casco-horecaruimte, Dagexploitatie, Eetcafé, investment, Restaurant, Lunchroom
Vraagprijs
€ 275.000,- k.k.
Huurprijs
€ 50.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
n.o.t.k.
Soort object
Horeca
Oppervlakte (VVO)
210 m2
Regio
Utrecht, Overijssel, Noord-Holland, Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Zeeland, Amsterdam, Den Haag, Utrecht (stad), Hollands-Utrechtsemeren, Ijsselmeerkust, Noordzeebadplaatsen, Utrechtse Heuvelrug 't Gooi, Veluwe en Veluwerand, Waddeneilanden, Rotterdam, Zuid-Holland, Noord-Brabant
Liggingskenmerken
Landelijk gebied, Overig
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart