Foto's
Plattegronden

In prijs verlaagd! Wachtwoord: Gezelligheid

De Brink 3
8567 JD Oudemirdum
729 m2
Bedrijfsexploitatie: € 135.000,-

Omschrijving

Het staat op de eerste drie afbeeldingen bij Google Images als je zoekt naar Oudemirdum. Het staat op dé Wikipediapagina van het dorp. En het is niet te missen als je Oudemirdum bezoekt. Hotel – Restaurant Boschlust. Synoniem voor gezelligheid (wat niet toevallig ook het wifi-wachtwoord is) en mede daardoor een begrip tot ver in de regio.

Hotel – Restaurant Boschlust is de belichaming van al het goede wat het Zuid-Friese Oudemirdum te bieden heeft. Het is een warm thuis voor de 1400 inwoners, en hun vele duizenden buren van de gemeente Friese Meren. Een ideale pleisterplaats bovendien voor de bezoekers van de vele campings en recreatie-hotspots, zoals een speelpark, golfbaan en de nabijgelegen stranden.

Volop in de belangstelling

De zichtbaarheid en populariteit resulteert in aanloop waar Boschlust goed mee uit de voeten kan. Het bedrijf telt in totaal namelijk zo’n 729 vierkante meter. Geknipt voor het restaurant met 120 zitplaatsen, ruime keuken, dienstruimten en de 16 hotelkamers.
De hotelkamers zijn verdeeld over de verdieping boven het restaurant en genieten ook nog eens van een separaat gebouw achter het restaurant. De ruime kamers beschikken allemaal over een eigen badkamer, waarvan de meeste in de afgelopen jaren zijn gerenoveerd. Het is een optelsom van pluspunten. Met – om het plaatje compleet te maken – ook nog eens een heerlijk terras. Pontificaal voor het bedrijf, als logisch verlengstuk van het dorpsplein, even gezichtsbepalend als charmant. Met plaats voor zeker nóg 120 gasten.

Jaloersmakende details? Nou en of. Gaat uw ondernemershart er spontaan harder van kloppen? Dat komt goed uit, de huidige ondernemers zoeken na de vele jaren van succes een opvolger voor het bedrijf. Dus bel vandaag nog met horecamakelaar Youp Dumont op nummer 06 27 09 42 52 of mail ydumont@vdweerd.nl!

Soort verkoop: verkoop bedrijfsexploitatie, omvattende de goodwill, inventaris/interieur, handelsnaam, huurdersbelang en website
Typehoreca: hotel – restaurant
Plaats: Oudemirdum
Regio/ligging: Friesland

Capaciteit
Aantal zitplaatsen restaurant: 120
Aantal zitplaatsen terras: 120
Aantal hotelkamers: 16
Grootte: 729 m2

Financiële gegevens
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 135.000,–
Vraaghuurprijs: op aanvraag
Huurtermijn: 5 + 5 jaar
Zekerheidsstelling: 3 huurmaanden (incl. servicekosten en BTW)
Opleveringsniveaus: casco
Voorbehoud gunning verkoper

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Hotel, Eetcafé, Café-restaurant, Restaurant
Bedrijfsexploitatie
€ 135.000,-
Soort object
Horeca
Oppervlakte (VVO)
729 m2
Regio
Friesland
Liggingskenmerken
Overig
Bouwjaar
1930
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart