Foto's

Here you go

Burgemeester Reigerstraat 27
3581 KK Utrecht
55 m2
Huurprijs: € 27.652,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 79.500,-

Omschrijving

Alsjeblieft! Speciaal geselecteerd voor een enthousiaste ondernemer. Gelegen aan de charmante en drukbezochte Burgemeester Reigerstraat, bieden we deze recentelijk gerenoveerde afhaalzaak aan.

Mooie locatie, want de straat is enkele jaren geleden heringericht; het verbreden van trottoirs, vermeerderen van fietsplekken, meer bomen, meer oversteekplaatsen en het verlagen van de maximumsnelheid naar 30km/uur vormden de kern van deze herinrichting.

De afhaalzaak is een aantal jaar geleden in haar totaliteit opnieuw ingericht en voorzien van professionele (keuken)apparatuur. Hier kun je direct aan de slag. Waarbij je de mogelijkheid hebt om in te stappen in de franchise, of om het over een andere boeg te gooien. Zo lang het een afhaalconcept is, kun je hier alle kanten op!

You’re welcome

Het verzorgingsgebied laat niets te wensen over. Particulieren, shoppers, bedrijven; via de Maliebaan, Nachtegaalstraat en het Wilhelminapark weten ze de weg naar de zaak zo te vinden. Hoogste tijd om de deuren open te gooien en ze weer welkom te heten. Snelste weg daarnaartoe? Via Hubert Roos: 06 12 84 14 75 of hroos@vdweerd.nl

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Dagexploitatie, Cafetaria, Eetcafé, Lunchroom, Restaurant
Huurprijs
€ 27.652,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 79.500,-
Soort object
Horeca
Oppervlakte (VVO)
55 m2
Regio
Utrecht (stad)
Liggingskenmerken
Wijkwinkelcentrum
Bouwjaar
1939
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart