Foto's
Plattegronden

Hartje Amsterdam

Reguliersdwarsstraat 49
1017 BK Amsterdam
195 m2
Huurprijs: € 136.108,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 450.000,-

Omschrijving

Iconisch! De A1-locatie onder de A1-locaties. Dé Reguliersdwarsstraat. Een van de bekendste uitgaanstraten, misschien wel van heel Nederland. Omringd door andere prominente horecazaken is dit het kloppende horecahart van Amsterdam. En aan de boezem ervan vind je Je t’aime. Ter overname, ❤️!

De Reguliersdwarsstraat loopt van het Koningsplein naar het Rembrandtplein. Naast de vele horecagelegenheden vind je hier ook meerdere winkels en een handjevol bedrijven. Hierdoor, en het toeristische karakter van het centrum in Amsterdam, zijn grote passantenstromen gegarandeerd. Waar je met het terras natuurlijk slim op inspeelt.

De zaak is uitgedost in een prachtig Moulin-Rouge thema. Met donker hout, koperen ornamenten, en rode fluwelen stoffen past het karakter van de zaak uitstekend bij de naam en het concept. Iedereen is er welkom; en het is gay open minded, wat perfect aansluit op de geschiedenis (en toekomst) van deze roemruchte straat.

Net zoals in het Parijse origineel kun je er een goed hapje eten. Geniet je er van de uitgebreide wijnkaart. Droom je ondertussen weg op de Franse muziek. En noteer je als vaste gast in je agenda de avonden met live muziek en variété.

Beaucoup d’espace

Het pand kent vier verdiepingen, waaronder een tussenverdieping. De keuken, gesitueerd op de bovenste (eerste) verdieping, is uiteraard voorzien van professionele apparatuur. Verder is er voldoende opslagruimte in de kelder en op de eerste verdieping.

En tot besluit is er nog dat terras. Met plaats voor 30 personen. Midden in Amsterdam! Om op slag verliefd op te zijn, toch? Neem dan snel contact op met matchmaker Jorran Erftemeijer op 06 12 77 13 53. À bientôt!

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Restaurant, Lunchroom, Café-restaurant, Eetcafé
Huurprijs
€ 136.108,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 450.000,-
Soort object
Horeca
Oppervlakte (VVO)
195 m2
Regio
Amsterdam, Noord-Holland
Liggingskenmerken
Winkelgebied stadscentrum
Bouwjaar
1905
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart