Gouden Eieren!

Huurprijs: € 48.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 495.000,-

Omschrijving

Bestond het maar, zo’n kip met gouden eieren. Of wacht! Misschien hebben we hem (jawel) gevonden. Ter overname, een bezoekersmagneet van jewelste gelegen in een van de mooiste plekjes in Almere.

Volledig ingericht en operationeel
De bedrijfsexploitatie van dit restaurant is te koop als volledig ingericht en operationeel restaurant. Met een goed uitgeruste keuken en een sfeervol interieur, zet je hier naadloos de bedrijfsvoering door. Tot groot plezier van de vele gasten.

Veelzijdig verhuurbare ruimte
Gezinnen, families, groepen, zakelijke bijeenkomsten en particuliere feestjes. Dit object is een succesvolle bedrijfsexploitatie met talloze mogelijkheden. De veelzijdige indeling biedt bovendien kansen voor verschillende soorten (neven)ondernemingen, zoals een café, brasserie, lunchroom, of een geheel ander culinair concept.

Ontdek de mogelijkheden
De optie om zowel een bloeiende bedrijfsexploitatie als een verhuurbare ruimte te verwerven, op deze toplocatie in Almere? Een kans die je niet aan je voorbij wil laten vliegen! Neem daarom vandaag nog contact op met Jeroen Pontenagel, 06 20 25 15 03, voor meer informatie over de overnamevoorwaarden, het vastgoed, de inventaris en de financiële gegevens

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Dagexploitatie, Restaurant
Huurprijs
€ 48.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 495.000,-
Zitplaatsen
1
Bouwjaar
2001
Terras
Nee
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Ja