Verkocht
Foto's

Fore!

Liemersweg 99
7006 GG Doetinchem
485 m2
255 zitplaatsen
Vraagprijs: Op aanvraag
Bedrijfsexploitatie: n.o.t.k.

Omschrijving

Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Wie de verkoopbrochure van Pitch&Putt Golf Doetinchem opvraagt, is verkocht. Let maar op.

Je eigen 18-holes Pitch&Putt golfbaan. Op een prachtige locatie in de Wehlse Broeklanden. Met 9 holes Footgolfbaan. Nog een 18 holes Fungolfbaan erbij. Laser kleiduifschieten, hellingvoetbal en E-chopper rijden voor de liefhebbers (vaak groepen die arrangementen inclusief horeca afnemen).

In je Clubhuis is het dan ook een drukte van belang. Helemaal op dagen dat het terras open is. Dat is alvast meer dan 120 dagen per jaar. En ’s avonds blijft de tap gewoon open, omdat het Clubhuis ook nog dienstdoet als horeca- vergader- feest- en officiële trouwlocatie.

Iedere dag feest
Hier werken is dagelijks genieten van sport, gezellige bijeenkomsten – het Clubhuis kan groepen tot 200 personen aan – en je vergapen aan een spectaculair uitzicht op het Gelders landschap; richting Montferland en aan de andere kant de Posbank.

Alternatief gebruik?
Naast het huidige gebruik kunnen wij ons voorstellen dat er mensen zijn die wel op een alternatieve manier raad weten met zoveel grond. Ook dan komen we graag in contact!

Met eigen ogen zien? Bel of app Jeroen Pontenagel op 06 20 25 15 03 voor details. Of vraag de brochure aan via jpontenagel@vdweerd.nl Nog een laatste waarschuwing? Als het een hole-in-one blijkt te zijn, dan is het een rondje voor het hele Clubhuis!

Kenmerken

Status
Verkocht
Type horeca
Belegging, Casco-horecaruimte, Dagexploitatie, Lunchroom, Restaurant, Wegrestaurant, Zalen/partycentrum
Vraagprijs
Op aanvraag
Bedrijfsexploitatie
n.o.t.k.
Oppervlakte (VVO)
485 m2
Zitplaatsen
255
Bouwjaar
2014
Terras
Ja
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Ja

Bekijk op de kaart