Verhuurd onder voorbehoud
Foto's
Plattegrond

Een echte horeca-hotspot

Gansstraat 24
3582 EH Utrecht
67 m2
Huurprijs: € 19.800,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 69.500,-

Omschrijving

De huidige eigenaren hebben van dit sfeervolle restaurant een echte Utrechtse horeca-hotspot weten te maken. De bekendheid bij het grote publiek en de unieke locatie in de buurt van verschillende culturele publiekstrekkers en een treinstation biedt nieuwe ondernemers volop kansen.

Het huidige concept is een Bar Bistro à Vin in een sfeervolle ruimte met een prachtige wijnwand en een prominente bar. De ruimte beschikt in de huidige opzet over circa 33 zitplaatsen. Daarnaast heeft het restaurant een terras dat nog eens plaats biedt aan 14 gasten. Maar met een andere indeling is het aantal couverts zowel binnen als buiten uit te breiden. Uiteraard is ook een professionele keuken aanwezig.

Le Canard bevindt zich aan de rand van de Utrechtse binnenstad met het uitgaanscentrum Ledig Erf, het Louis Hartlooper Complex, concertzaal Tivoli De Helling en het Centraal Museum op een steenworp afstand. Het nieuwe NS-station Vaartserijn (het snelst groeiende Randstadspoorstation van Nederland) is op loopafstand. Gasten kunnen zowel met de auto, de fiets en het openbaar vervoer het restaurant uitstekend bereiken.

Mogelijkheden De huidige ondernemers zijn na 12 jaar toe aan een nieuwe uitdaging en hebben daarom besloten om deze populaire horecazaak te verkopen. Daarmee staat de deur open voor nieuw ondernemerschap op deze aantrekkelijke plek in Utrecht, die tal van mogelijkheden biedt. Met het voortzetten van de huidige formule is een aantrekkelijke omzet gegarandeerd. Maar ook voor nieuwe ideeën is dit een zeer aantrekkelijke locatie.

Financiële gegevens
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 69.500,-
Huurprijs per jaar (ca.): € 19.800,- (excl. BTW)

Meer informatie, eens kijken, of déjà vendu?
Neem contact op met de makelaar van dit object Hubert Roos

Kenmerken

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Type horeca
Café-restaurant, Eetcafé, Lunchroom, Restaurant
Huurprijs
€ 19.800,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 69.500,-
Soort object
Horeca
Oppervlakte (VVO)
67 m2
Regio
Utrecht (stad), Utrecht
Liggingskenmerken
In woonwijk
Bouwjaar
1900
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart