Verhuurd onder voorbehoud
Foto's
Plattegronden

Deze studio verbindt

Boomsluiterskade 376
2511 VG 's-Gravenhage
542 m2
Huurprijs: € 38.037,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 70.000,-

Omschrijving

In de nabije toekomst is de kookstudio in Rotterdam wellicht ook beschikbaar. Mocht Den Haag niet de stad zijn voor jouw onderneming, maar Rotterdam wel? Laat het ons vooral weten.

Niets werkt relationeel zo goed als samen in de keuken lekker aanrommelen. Hoewel, aanrommelen? In deze studio leer je juist de fijne kneepjes van het vak! Dat is precies wat het zo leuk maakt. Instant lasting memories!

Intiem, knus en professioneel

En… het is ter overname. Een bijzondere gelegenheid. Op 1 minuut lopen van station Den Haag en vlakbij het hart van de stad. Daar vind je deze studio met 5 kookeilanden en een open keuken. Een setup die zorgt voor een topsfeer in het restaurantgedeelte.

Als afsluiter van een workshop is het bovendien heerlijk vertoeven in het zitgedeelte.

De ruimte is geschikt voor grote en kleine groepen, formele en informele gelegenheden, voor particulieren of bedrijven. In feite zijn de mogelijkheden oneindig, zolang het maar met eten en drinken – lees verbinden – te maken heeft. Perfect voor een productieruimte, catering bedrijf of het huidige concept; een kookstudio.

Enkele voorbeelden? Wijnproeverijen, kookboeklanceringen, kookwedstrijden, besloten diners, tv shows, bedrijfsuitjes, originele evenementen voor opdrachtgevers en relaties, en ga zo maar door.

Het bestemmingsplan heeft de benaming ‘Cultuur en Ontspanning’ hierdoor is het mogelijk om het huidige concept over te nemen, of (even outside-the-box meedenkend) om (ook) een atelier, creativiteitscentrum, dansschool of muziekschool te starten.

Wil je deze trein niet missen? Neem dan nu contact op met de makelaar, Milou Schuitenmaker. Bel of app 06 13 65 80 26, of mail mschuitenmaker@vdweerd.nl

*LET OP!! De primaire functie van dit object moet een kookstudio, atelier, creativiteitscentrum, dansschool of muziekschool zijn. De secundaire functie mag horeca zijn.*

Soort verkoop/verhuur: verkoop bedrijfsexploitatie + (overname) huurovereenkomst
Energielabel: geen

Huurvoorwaarden
Huurprijs per jaar: € 38.037,48 excl. BTW
Servicekosten: € 160,- per maand
Huurtermijn: 5 + 5 jaar
Opleveringsniveau: casco ‘as is’
Voorbehoud van gunning verhuurder

Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 70.000,- vrij van BTW

Kenmerken

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Type horeca
Restaurant, Zalen/partycentrum
Huurprijs
€ 38.037,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 70.000,-
Soort object
Horeca
Oppervlakte (VVO)
542 m2
Regio
Zuid-Holland, Den Haag
Liggingskenmerken
Winkelgebied stadscentrum, Overig, Bedrijventerrein
Bouwjaar
1850
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart