Foto's
Plattegronden

Café De Roozeboom

Poolmansweg 119
7545 LP Enschede
216 m2
Vraagprijs: € 469.000,- k.k.

Omschrijving

In het westen van Enschede, naast een van de belangrijkste toegangswegen, ligt Elferink-Heuwkamp. Met midden in die wijk Café De Roozeboom. Een begrip. Een geweldig populair café. Op zoek naar een nieuwe ondernemer.

Het café is altijd netjes onderhouden en heeft door de jaren heen een superreputatie opgebouwd. Zie alleen al de recensies online.
Wegens de naderende pensioensleeftijd van de eigenaren, mogen wij café De Roozeboom inclusief de onroerende zaken te koop aanbieden.

Het café biedt plaats aan circa 75 gasten en beschikt zowel aan de voor- als achterzijde over een riant terras.
Op de verdieping is een ruime bedrijfswoning gesitueerd die van alle gemakken is voorzien. Het bestemmingsplan biedt meerdere mogelijkheden voor horeca en voor wonen. Hierdoor zijn er verschillende invullingen voor toekomstige gebruik denkbaar.
Tot besluit zijn er weinig tot geen overnameverplichtingen; een opvolgend ondernemer is vrij om eigen leveranciers en concept te kiezen.

Precies wat je zoekt?
Bel Youp Dumont op 06 27094252 of mail naar ydumont@vdweerd.nl Als het een beetje meezit pak je dan dit (voor)jaar nog de mooiste terrasdagen mee.

Financiële informatie
Vraagprijs onroerende zaken + bedrijfsexploitatie: € 469.000,– k.k.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Café-restaurant, Eetcafé, Restaurant
Vraagprijs
€ 469.000,- k.k.
Soort object
Horeca
Oppervlakte (VVO)
216 m2
Regio
Overijssel
Liggingskenmerken
Wijkwinkelcentrum, In woonwijk
Bouwjaar
1928
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart