Foto's
Video
Plattegronden
360° foto's

Amsterdam centraalst

Nieuwezijds Voorburgwal 115
1012 RH Amsterdam
288 m2
Huurprijs: € 144.000,- per jaar

Omschrijving

Centraler dan dit bestaat niet. In hartje Amsterdam, aan de Nieuwezijds Voorburgwal, op 115. En hier staat wat te gebeuren. Als het aan ons ligt, openen jullie daar binnenkort namelijk je nieuwe horecazaak.

Op steenworp van alle attracties: zoals het Koninklijk Paleis en andere toppers op de Dam, op het kruispunt van de toegangswegen naar alle populaire plekken (Leidsche, Rembrandt, Warmoesstraat, de grachten, Anne Frank Huis, musea, hotels), vlakbij het centraal station. Zo kunnen we nog wel even doorgaan – de hele stad trekt hier aan je voorbij.

Simpelweg deuren openen en het stroomt onmiddellijk vol. Let maar op. Daarna is het aan het nieuwe concept om het openingssucces voort te zetten. Waarbij we op voorhand graag ons licht laten schijnen over jullie plannen, om bij te dragen aan nog meer slagkracht.

First things first. Stap eerst eens binnen en ontdek de ruimte en veelzijdigheid die dit pand te bieden heeft. Door de hoge ramen is er een overvloed van natuurlijk lichtinval waardoor een uitnodigende en levendige sfeer ontstaat die gasten als onvergetelijk ervaringen. De historische charme ervan ademt de rijke geschiedenis van Amsterdam, met prachtige authentieke details die je horecazaak een unieke uitstraling geven.

Dankzij de royale oppervlakte kun je jouw horecaconcept volledig naar wens indelen. Of je nu een restaurant, café, bar of iets anders wilt openen, hier heb je de ruimte om de visie tot leven te brengen.

De unieke mogelijkheid om te huren op de Nieuwezijds Voorburgwal 115 is een uitgelezen kans om deel uit te maken van de bloeiende horecasector in Amsterdam. Dus neem vandaag nog contact op met Jorran Erftemeijer: 06 12 77 13 53.

Jorran kent de stad, de potentie van deze locatie en de lokale horecabranche als geen ander. En hij is je graag van dienst met meer informatie, bezichtigingen en totstandkoming van de overeenkomst met de verhuurder.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Restaurant
Huurprijs
€ 144.000,- per jaar
Soort object
Horeca
Oppervlakte (VVO)
288 m2
Liggingskenmerken
Bouwjaar
1798
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart