Horecatern 7 november 2016

IN PRIJS VERLAAGD: Schitterende locatie in Rheden/Velp ter overname!

Wat een prachtige locatie! En wat een uniek object in het natuurrijke Rheden/Velp. Schitterend gelegen in Nationaal Park de Hoge Veluwe nabij de rivier de IJssel.

De bistro is momenteel onderdeel van het naastgelegen hotel. Aangezien het management intern besloten heeft de restaurantactiviteiten te verplaatsen, komt dit pareltje met al haar potentie nu op de markt! En een nieuwe ondernemer is geheel vrij om zijn eigen invulling te geven aan het concept.

Het restaurant bevindt zich in een gerenoveerde boerderij en beschikt over drie bouwlagen. Op de begane grond bevinden zich drie restaurant-/zaalruimtes en een indrukwekkende ruime keuken. De eerste verdieping biedt plaats voor circa vijftien zitplaatsen, daarnaast bevinden zich hier nog diverse dienstruimten.

Het souterrain heeft de beschikking over een vergaderzaal met een capaciteit van circa dertig personen. De totale capaciteit inclusief het ruime terras aan de voorzijde van het object betreft circa 130-150 zitplaatsen.

De bistro is gelegen aan de rand van het Nationaal Park Hoge Veluwezoom, langs de N785 en hierdoor uitstekend bereikbaar. Verder bevindt het station van Rheden zich op amper vijf minuten loopafstand en is Arnhem al met een kwartiertje te bereiken.

Financiële informatie
Vraagprijs onroerende zaken: € 695.000,– k.k.
Vraagprijs inventarisstukken:  n.o.t.k.

Voor de juiste kandidaat bestaat er eventueel ook de mogelijkheid om het object te huren.

Interesse?
Neem dan contact op met Ingmar Bokma. Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl.


Tipje van de sluier Café Top 100 2016: Noord-Brabant caféprovincie

De 23e editie van de Café Top 100 wordt maandag 7 november in Hilversum bekendgemaakt. Alle cafés die in de lijst staan, hebben drie juryrondes overleefd en weten inmiddels dat ze erin staan. Voor de precieze plek, moeten ze nog even geduld oefenen. Wat alvast onthuld kan worden: … klik hier voor het volledige artikel.


Gastvrij, natuurlijk in Drenthe!

In Drenthe, dichtbij het Nationaal Park Dwingelderveld, vindt u een leuk familiehotel. De huidige eigenaren hebben in de afgelopen 41 jaar het voormalige vakantiepension uitgebouwd tot een 4-sterrenhotel met 36 kamers.

De kamers, van budget- en standaardkamers tot luxe kamers en (bruid)suite, bieden voor ieder wat wils. Onder meer ontspanning in de prachtige wellnessruimte. Andere faciliteiten die een verblijf veraangenamen: verschillende (verwarmde) terrassen, bar, privésauna, fietsenstalling en vrij parkeren op het eigen terrein.
Het gastvrije karakter van het totaal komt verder uitstekend tot zijn recht in het restaurant. Hier combineert de keuken lekkernijen uit de provincie met mooie producten uit andere culinaire streken.

Tot besluit benadrukken we het voordeel van de ligging, naast de Rijksweg A28. Afgezien van het feit dat het hotel hierdoor zeer gemakkelijk te bereiken is, betekent het ook dat het een perfect verblijf biedt om te genieten van de prachtige natuur in Nationaal Park Dwingelderveld.
Naast de mogelijkheid om het geheel (onroerende + roerende zaken) te kopen is er ook de mogelijkheid om de bedrijfsexploitatie te kopen en de onroerende zaak van de huidige eigenaren te huren.

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie& onroerende zaken:€ 1.295.000,–
Voor koop bedrijfsexploitatie en huur onroerende zaak; vraag de makelaar voor meer informatie.

Interesse?
Neem dan contact op met Bas Vanhijfte. Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl.
Klik hier voor de volledige advertentie.


Nominaties meest verantwoorde alcoholcommercial 2016

Negen nominaties dingen mee naar de beste en meest verantwoorde alcohol tv commercial die het afgelopen jaar op de Nederlandse televisie is verschenen. Vanaf vandaag, tot 15 november, kan het Nederlandse publiek (18+) stemmen op haar favoriete commercial via  … klik hier voor het volledige artikel.


Casco ruimte aan de Voorstraat in Utrecht

In één van de leukste straten van het centrum van Utrecht is sinds kort deze (horeca)bedrijfsruimte beschikbaar gekomen. De Voorstraat is een sterk in ontwikkeling zijnde straat met steeds meer leuke (horeca)concepten. Het is een levendige straat waar dagelijks vele voetgangers, fietsers en automobilisten gebruik van maken.

De beschikbare ruimte van circa 80m2 bevindt zich op de begane grond. Het pand heeft een brede voorgevel met grote glaspartijen. De ruimte wordt casco verhuurd, wat inhoudt dat de huurder verantwoordelijk is voor het aanbrengen van de benodigde installaties en het inrichten van het object.

Op basis van het ontwikkelingskader ‘horecabeleid 2012’, een nota geschreven door de gemeente Utrecht, is het mogelijk om (na realisatie) op de begane grond een restaurant, ijssalon, koffiezaak, wijnbar, croissanterie of lunchroom te starten.

Financiële informatie
Huurprijs bedrijfsruimte: € 435,– per vierkante meter per jaar, excl. BTW

Interesse?
Neem dan contact op met Stijn Timmermans of Ingmar Bokma. Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl.


Van de Weerd feliciteert

Proost!
Het Grolsch Sportcafé in Hilversum is verkocht! Dylian Singh heeft per 22 september 2016 de exploitatie van Dennis Drieënhuizen overgenomen. Van de Weerd Horecamakelaardij trad op voor de verkoper en wenst alle betrokkenen het beste!