Horecatern 17 oktober 2016

Unieke horecaruimte aan de Veilinghavenkade in Utrecht

Welkom bij de ideale thuishaven voor de exploitatie van een sterk horecaconcept. Gezien de mooie ligging aan de Veilinghavenkade, op een met recht uniek te noemen locatie.

Het object bestaat uit een restaurantruimte met 60 zitplaatsen, keukenruimte en een gescheiden dames en heren-toiletgroep. In aanvulling op die ruime capaciteit vindt u er bovendien een groot terras voor nog eens 60 gasten. Een ander pluspunt is de opslagruimte in de parkeergarage onder het gebouw.

Aan de veilinghavenkade bevinden zich verschillende leuke horecaconcepten als Beers & Barrels, Hasekura en restaurant de Veiling. Bovendien is het object zeer centraal gelegen en dichtbij de Jaarbeurs, het Centraal Station en het Beatrixtheater. Op een loopafstand van slechts 10 minuten van en naar het Centraal Station.

In de wijk kunnen uw gasten gratis parkeren, maar mocht er onverhoopt geen plek meer te vinden zijn dan is er altijd voldoende parkeergelegenheid bij het naastgelegen parkeerterrein van de Jaarbeurs.

Financiële informatie
Huurprijs horecabedrijfsobject:   € 42.000,– excl. BTW, per jaar

Interesse?
Neem dan contact op met Bas Vanhijfte of Jorran Erftemeijer. Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl.


Foodmaster viert Oktoberfest met biermilkshake

Foodmaster viert deze maand Oktoberfest en komt met een primeur. De cafetaria-keten introduceert namelijk de eerste biershake ter wereld; een milkshake met biersmaak.

‘Bij Foodmaster houden we van … klik hier voor het volledige artikel.


Te huur: horecabedrijfsruimte in het centrum van Bussum

In het gezellige Bussum bieden wij deze horecabedrijfsruimte aan. Momenteel is hier een restaurant gevestigd, maar de ruimte zal casco opgeleverd worden.

De verkoopruimte, gevestigd op de begane grond en eerste verdieping, biedt plaats aan circa 50 gasten. Op het balkon zijn nog eens circa 30 zitplaatsen te realiseren. Vanaf het balkon heeft de gast een mooi uitzicht over de Brinklaan, één van de gezelligste winkelstraten van Bussum.

Het geheel beschikt verder over een ruime keuken en een grote kelder voor opslag waar nog een spoel- en voorbereidingskeuken is. Uiteraard is er een dames/herentoilet aanwezig.

Het pand is goed onderhouden en in 2015 geheel vernieuwd. Voor het pand is bovendien ruimte voor een flink terras; hiervoor is de vergunning al aanwezig.

Financiële informatie
Huurprijs onroerende zaak:       €  50.000,– excl. BTW, per jaar

Interesse?
Neem dan contact op met Stijn Timmermans. Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl.


Horecava 2017: Proef de toekomst

De Horecava heeft komende editie als thema Proef de toekomst. Met dit nieuwe thema en het campagnebeeld laat de Horecava samen met haar exposanten zien waar het omvangrijke platform voor staat. Technologische ontwikkelingen en trends in de … klik hier voor het volledige artikel.


Horecaruimte in het winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein

Prachtig gelegen aan de Raadstede 68 in het winkelcentrum Cityplaza te Nieuwegein vindt u deze toplocatie voor horeca. De horecaruimte bevindt zich naast Bram Ladage en is begin 2012 opgericht. In het winkelcentrum zitten diverse winkelformules, zoals HEMA, C&A, WE, Men at Work, Mediamarkt en Jumbo.

Het ruim opgezette winkelcentrum, in combinatie met het transparante dak, geven dit winkelhart van Nieuwegein een bijzonder levendige sfeer. Met een klantvriendelijke uitstraling die wordt versterkt door goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en per auto.
Goed om te weten: het centrum van Nieuwegein ondergaat een grootschalige herontwikkeling (bevindt zich in de eindfase). Dat maakt winkelcentrum Cityplaza nog aantrekkelijker voor jong en oud.

De locatie is modern en eigentijds ingericht, en zeer sfeervol met voornamelijk lichte tinten. De oppervlakte bedraagt circa 90 m² op de begane grond. Het gevelterras is circa 20 m². De bedrijfsruimte heeft een horecabestemming “horecabedrijven in de categorie I & II”: restaurants, cafetaria’s, ijssalons, cafés en bars. De handelsnaam en het concept worden in eerste instantie niet aangeboden, maar zijn wel bespreekbaar.

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie:     €    70.000,–
Huurprijs horecabedrijfsobject:  €    57.500,– excl. BTW, per jaar

Interesse?
Neem dan contact op met Jorran Erftemeijer. Bel 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl.


Van de Weerd feliciteert

Twents Ribhouse Noabers
Restaurant de Kroon in Hellendoorn maakt plaats voor ‘Twents Ribhouse Noabers’. Per 1 september jl. is ‘De Kroon’ gestopt met het uitbaten van het bekende restaurant. De heer Van Dam is de trotse nieuwe huurder van het karakteristieke pand. Van de Weerd Horecamakelaars trad op voor de heer Hegeman. We wensen alle betrokkenen het beste!

Bregje goes Emmen
Emmen is binnenkort een Proeflokaal Bregje rijker! In de zoektocht namens de familie Kral vond Ingmar Bokma van Van de Weerd Horecamakelaars de juiste kandidaat bij Marcel Bakker en Roland Hogenelst van het bekende ‘La Cubanita’ en ‘Proeflokaal Bregje’. Beide partijen wensen we veel succes toe!

1, 2, 3, 4…. 5!
Per 1 oktober is de exploitatie van ‘Crop’ in Utrecht overgedragen aan de bekende Utrechtse horecaondernemers Niels van Nieuwenhuizen en Joris Visser. Dit houdt in dat de vijfde ‘Firma Pickles’ een feit is en wel aan de Biltstraat in Utrecht. Van de Weerd Horecamakelaardij begeleidde Frans en Wendy Kooyman in de zoektocht naar een geschikte overname-partij. Smaakt naar meer!